E2y

Hur att hoppa kvasten för en afroamerikansk bröllop

Hoppa över kvast i en afrikansk-europeisk bröllop symboliserar en ny början för det nya paret. Kvasten sägs att sopa undan det förflutna för att välkomna en ny fräsch start. Det är faktiskt ganska enkelt, följ bara dessa steg och du kommer säkert ha kontentan av det.

Hur att hoppa kvasten för en afroamerikansk bröllop. Koncentrationsförmåga.
Hur att hoppa kvasten för en afroamerikansk bröllop. Koncentrationsförmåga.

  • Den perfekt timing. Du har möjlighet att välja var du vill placera den tradition av att hoppa över kvasten på ditt bröllop ceremoni schema. Du kan ha det som den stora finalen på din bröllopsdag eller håll den efter måltiden görs i receptionen. Detta sätt människor kommer att vara mer uppmärksam och fokuserad på hoppande ceremonin.
  • Koncentrationsförmåga. Se till att alla ögon är på dig så att alla kan uppskatta denna underbara tradition. Det är bäst att låta dem minnas denna tradition som en av höjdpunkterna under din bröllopsdag.
  • Ha en berättare. Jobbet av berättaren är att ge ett kort tal innan och under ritualen förfarandet. Du kan ha en nära vän, en familjemedlem eller ens Bröllopsfixaren vara berättaren. Han kan ge innebörden av tradition eller platsen intressant fakta om sin kulturella bakgrund. Han bör också vara full av kvickhet och humor, så att gästerna kommer att avvisas. Men bara tillräckligt för att få gäster uppmärksamhet och inte att stjäla rampljuset.
  • Ceremonin. Under kort introduktion av berättaren, kan du koreografera några steg med din make med kvasten. Det blir roligare och roligare plus detta kommer definitivt att få dina gäster hypade. Som berättarens tal är på väg att upphöra, försiktigt placera borsten på golvet igen och be gästerna att vara inblandade i ceremonin. Du kan ha dem sjunga en nedräkning innan den egentliga hopp görs. Håll händerna med din make och hoppa över kvasten tillsammans. Du kan förvänta dig en stor glädje efteråt.
  • Den kvast. Denna post kommer att bli en minnesvärd tecken på din bröllopsdag. Du bör spara den som din familjs minnessak, tillsammans med alla goda historier och jubel som kommer tillsammans med den. Efter ceremonin, kan du linda kvasten i tidningen eller kläder och ha det placeras tillsammans med de gåvor eller andra viktiga objekt. Detta kommer att förhindra incidenter av misplacing viktiga punkter efter hektisk bröllopsdag.
  • Njuta av tillfället. Se till att din fotograf och filmare fånga denna betydelsefulla händelse. Fråga dem om de kan skjuta kreativa bilder för denna tradition. Du kan använda detta som en höjdpunkt på din bröllopsdag. Du kan också ha gäster underteckna ett album eller stående bok. Ber dem vad nya början skulle önska dig liksom deras insikt för traditionen.  


Grattis till de nygifta

Grattis till de nygifta! Nu kan du ha ett minnesvärt bröllop upplevelse som du kan föra vidare till dina barn från generation till generation. I linje med den tradition av att hoppa över kvasten kan stora ting utvecklas mot din nya kapitel i livet som kallas äktenskap!