E2y

Hur att hitta seniora paketresor

Många flygbolag

Många flygbolag, hotell och kryssningsrederier erbjuder rabatter till ledande vuxna resenärer. Genom att dra nytta av dessa erbjudanden kan spara hundratals, kanske tusentals, dollar (beroende på hur ofta du reser). Eftersom det finns många erbjudanden där ute som marknadsförs som rabatter för äldre vuxna, lönar det sig att shoppa runt för bästa deal.

Kom ihåg att ibland kampanjerbjudanden som är öppna för alla resenärer kan vara billigare än rabatter som utformats speciellt för äldre vuxna, så utesluter inte dessa rabatter ut när du planerar din resa. Dessutom får pensionerade vuxna resenärer utnyttjar andra rabatter genom att resa till icke-rusningstid när andra resenärer skulle vara i skolan eller arbetar.

Hur att hitta seniora paketresor. AARP erbjudanden för äldre vuxna.
Hur att hitta seniora paketresor. AARP erbjudanden för äldre vuxna.

De flesta ledande erbjudanden börjar vid 65 års ålder, men några börjar vid 55 års ålder, eller ens vid 50 års ålder! Om du är osäker, kontakta företaget som tillhandahåller resetjänsten och be dem om de ålderskrav som för deras högre vuxen rabatt program.

Här är några källor till reserabatter för äldre vuxna:

  1. AARP erbjudanden för äldre vuxna. AARP erbjuder många rabatter (inklusive många icke-erbjudanden) för vuxna 50 år och äldre. Det finns en liten avgift för att ansluta sig till detta program, men när du har gått, är du berättigad att delta i deras resor och andra förmåner. Du kan boka dessa erbjudanden genom AARP resor-bokning webbplats, eller direkt genom hotell och flygbolag.
  2. Vasteras för äldre vuxna. Många flygbolag erbjuder rabatter för äldre vuxna. Var noga med att ange din ålder när du gör en bokning med något flygbolag. Gör inte reservationen och sedan försöka få flygbolaget att tillämpa en högre rabatt. Om du har frågor om rabatterade flygbiljetter för pensionärer från en specifik bärare, kontakta en agent flygbolag bokning. En av de bästa programmen rabatt flyg som jag har hittat för äldre vuxna är med Southwest Airlines. Deras höga biljettpriser Programmet börjar vid 65 års ålder.
  3. Hotellerbjudanden för äldre vuxna. Många hotellkedjor erbjuder rabatter för äldre vuxna som sträcker sig från så lite som 10 procent till så mycket som 40 procent av rumspriset. Den ålder för en rabatt varierar från kedja till kedja, så kolla noga. Till exempel, La Quinta mogna vuxna rabatter börjar vid 55 års ålder, men för att få ett högre vuxen rabatt på Marriott familj av hotell, måste du vänta tills du är 62 år eller äldre.
  4. Kryssning erbjudanden för äldre vuxna. Många kryssningsrederier erbjuder rabatter för äldre passagerare. Typiskt ett begränsat antal hytter är reserverade för dessa rabatter, så boka tidigt. Var noga med att ange din ålder när du gör bokningen med kryssningsfartyg. Gör inte reservationen och sedan försöka få kryssningsfartyg att tillämpa en högre rabatt. Till exempel erbjuder Norwegian Cruise Lines rabatter till resenärer 55 år och äldre.
  5. Restaurang erbjudanden för äldre vuxna. Du kan spara på måltider på restauranger när du reser (och även hemma när du inte är ute och reser). Många restauranger erbjuder högre värde menyer och andra rabatter speciellt för äldre vuxna. Ring restaurangen i förväg för att fråga om deras Pensionär specialerbjudanden.
  6. Andra resor rabatter. Amtrak erbjuder en 15% rabatt för resenärer över 62 år (med vissa begränsningar). Greyhound har även rabatter för resenärer över 62 års ålder. Om du är osäker på om ett företag ger högre rabatter, är det i allmänhet värt att fråga.

Vasteras för äldre vuxna. Hotellerbjudanden för äldre vuxna.
Vasteras för äldre vuxna. Hotellerbjudanden för äldre vuxna.

Sammanfattningsvis, med lite forskning och kanske ett telefonsamtal eller två, kan äldre vuxna hitta betydande besparingar på resor.