E2y

Hur att hitta och spela litet spel

Spela småbarn spel kan vara roligt och en värdefull erfarenhet för både dig och ditt barn. Om du är trött på samma gamla toddler spel, dock, eller är osäker på vilka typer av spel som är lämpliga för småbarn, så du kan behöva lite hjälp. Här är några tips på hur man kan hitta och spela litet spel.

 1. Var hittar litet spel. De flesta leksaksaffärer bära alla de traditionella litet spel - spel som kräver ingen läsning och är lätta att förstå. En av de bästa barn-spel är Milton Bradleys Memory Game. Minnet Spelet är ett enkelt matchande spel som de flesta småbarn älskar att leka. Konceptet är enkelt - hitta två matchande kort med bild - och spelet kommer i alla typer av versioner såsom Blues Ledtrådar och Disney Prinsessor.

  Det finns också många online webbplatser som bär unika eller svåra att hitta småbarn spel. De barnleksak webbplats Leksaker att växa på , till exempel, bär en "Around The House Treasure Hunt Game", som är ett färdigt skattjakt - komplett med en skattkista och mynt. Specialty sajter som upptäckts leksaker bära sin egen linje av unika litet spel. Den butikskedjan Learning Express bär ett stort utbud av pedagogiska litet spel också. Om du funderar på att spara lite pengar, kolla varvet försäljning eller eBay.com för försiktigt använt litet spel.

  Hur att hitta och spela litet spel. Var hittar litet spel.
  Hur att hitta och spela litet spel. Var hittar litet spel.

  Oavsett var du väljer att leta efter småbarn spel, se till att du får spel som passar ditt barns personlighet och inte få spel som är för svårt för barnets ålder - spel som är för hårt kommer bara leda till att barnet blir frustrerad.

 2. Utomhus spel förslag. Småbarn älskar att leka utomhus, så leta efter spel som kan spelas utomhus. Ett barn-stil krocket är en rolig, lätt att lära sig spelet som du kan spela med ditt barn. Du kan lära ditt barn hur man hoppa hage med en hage lekmatta (du kan hitta antingen skum eller vinyl mats hoppa hage på de flesta leksaksaffärer eller online). Lär ditt barn grunderna i baseboll eller fotboll med en plast racket och bollar eller en uppblåsbar fotboll netto.
 3. Inomhus spel förslag. Det finns många inomhus spel tillgängliga för småbarn. Förutom populära brädspel som Memory Game, det finns flash kortspel och andra typer av spel som är bra för småbarn.

  Baby Einstein: s Discovery Language Flash-kort är ett utmärkt sätt att utveckla ditt barns tal och de fungera som ett spel. Har ditt barn att identifiera bilden på kortet och sedan gå vidare till frågesport barnet om andra aspekter av bilden (korten med frågor du kan använda). "Ready, Aim, Bowl" är en bowling spel gjord av barnyarddjur och det kommer med en mjuk bowlingklot. Kaplans tidig inlärning Företaget har flera unika erbjudanden, inklusive "The Picnic Game" (en söt liten knatte spel som involverar mat för en picknick ) och "ankungar Game", ett spel som hjälper dig att barn lär sig om färger och former.

  Det finns även tv-spel gjorda just för småbarn - Vtech V-Smile TV Learning System pluggar rätt in i din TV och ditt barn lär sig att arbeta på joysticken för att spela sådana barn-vänliga spel som "Elmos World: Elmos Stora upptäckter" och " De Wiggles: Det är Wiggle Time ".

 4. Gratis spel. Småbarn är lätt underhållen, så det är lätt att göra ett spel av nästan vad som helst. I själva verket, ibland de bästa spelen som du kan spela med ditt barn kräver ingen utrustning alls. Enkla sånger och pjäser finger som "Var är Thumbkin" kommer att glädja de flesta småbarn. Och glöm inte det klassiska spelet kurragömma, vilket kommer att få ditt barn att dölja, söka och räkna - hela huset!

  Spela ett "color game" genom att be ditt barn att hitta något i rummet som är en viss färg. Du kan också spela gör tro spel, använder objekt som du redan har runt huset. Småbarn älskar att spela klä upp och "restaurang." Du kan även göra ett spel för att gå till mataffären, genom att låta ditt barn "shop" för vissa poster.

  Utomhus spel förslag. Inomhus spel förslag.
  Utomhus spel förslag. Inomhus spel förslag.

  Oavsett vilka typer av spel du spelar med ditt barn, se till att de är spel som ni båda älskar att spela - och sedan spela dem om och om igen.