E2y

Hur att hitta och köpa utvecklande leksaker för småbarn

En leksak är en leksak, rätt? Tja, inte exakt

En leksak är en leksak, rätt? Nja, inte exakt. Developmental leksaker för småbarn är utformade för att stödja och förbättra ett barns naturliga mentala och fysiska tillväxt och utveckling. Så, utvecklande leksaker är leksaker, men de har också pedagogiskt värde. Vi hjälper dig att välja de bästa alternativen för ditt barns utvecklingsmässiga ålder och färdigheter.

Hur att hitta och köpa utvecklande leksaker för småbarn. Hitta småbarn utvecklande leksaker.
Hur att hitta och köpa utvecklande leksaker för småbarn. Hitta småbarn utvecklande leksaker.

  1. Hitta småbarn utvecklande leksaker. År sedan, var utvecklande leksaker förpassas till en liten dold del av de flesta leksaksaffärer. Men som föräldrar har insett hur bra leksaker kan ha, har dessa produkter blivit mer mainstream och lättare att hitta. Du kan hitta ett stort urval hos din lokala Toys 'R' Us i "Imaginarium" avsnittet. Även Target har en gång av sin leksak avdelning ägnas åt pedagogiska produkter. Men, kanske du föredrar att gå till en specialitet butik där nästan varje leksak är inriktad mot ditt barns utveckling, ofta dessa mindre återförsäljare kan svara på fler av dina frågor om deras produkter och verkligen hjälpa dig att hitta den perfekta leksaken för ditt barn.
  2. Hitta en bra leksaksaffär. När du letar efter den bästa butiken för dina utvecklingsmässiga leksak förvärv, kolla din lokala telefonkatalog för "pedagogiska leksaker." Om du inte har bra lokala resurser, aldrig rädd. Du kan hitta allt du behöver på nätet, bara sök efter "utvecklande leksaker" eller "pedagogiska leksaker." De bästa Internet leksaksaffärer kan du söka eller bläddra efter ålder samt typ eller märke av leksaker, vilket kan hjälpa dig att få idéer och upptäcka produkter som du inte ens visste existerade. En fördel med att gå till en lokal butik är att du kan ta ditt barn. Anser fånga leksaken hans uppmärksamhet? Är han trollbundit av dess ljud eller rädd av det? Å andra sidan, om du handlar på nätet, kan användarrecensioner också hjälpa dig att avgöra om ditt barn kommer att älska denna leksak, de kan bli ännu mer värdefull än produktbeskrivningar om det finns flera av dem.
  3. Pedagogisk leksak parter. Ungefär som Tupperware, säljer Discovery Toys sina produkter med hjälp av partier. Om du inte har en lokal butik för pedagogiska leksaker och vill kunna se och känna dina barn leksaker innan du köper, leta efter en lokal Discovery Toys representant och be att delta i ett parti.
  4. Tänk ditt barns ålder. Om du vill hitta lämpliga utvecklande leksaker för ett litet barn, börja med sin kronologiska ålder. Även varje barn kan ha olika funktioner i samma ålder, kan åldersintervallet förslag på leksaken förpackningar får dig i rätt division.
  5. Titta på de utvecklingsmässiga färdigheter leksaken är avsedd att betona. Vissa leksaker är manipulativ, avsedd att låta ditt barn vrida, vända, peta och annat flytta delar av leksaker. Detta skulle omfatta leksaker med urtavlor, kugghjul, dörrar och reglage. Andra småbarn utvecklande leksaker är utformade för att betona relationer mellan objekt, till exempel häckande koppar låter småbarn räkna ut varför en kopp passar-eller inte passar - inuti en annan!. Förpackningen av många av de bästa linjerna i utvecklande leksaker kommer att lista färdigheter att leksaken accentuerar, se till att du använder den här resursen.
  6. Letar du efter några särskilda utvecklingsproblem idéer toy? För en-till två-åringar, försöka stapla och bygga leksaker, containrar som häckar och form sorterare. Leta efter leksaker som stärker grundläggande begrepp denna ålder är lärande, såsom färger, former, storlekar, ljud och djur. Bead labyrinter är populära för denna åldersgrupp, alltför. För din två-till tre-åringar, leta efter snörning leksaker, dockor och uppstoppade djur som har avtagbar klädsel med stora och varierande nedläggningar (knappar, blixtlås, spetsar), pussel, och bygga leksaker med mer specifika anslutningar som Legos eller interaktioner såsom redskap leksaker. Du kan också börja att lägga till begrepp som siffror / räkning och ljud brev till ditt barns lek.