E2y

Hur att hitta forum äktenskap hjälp och bloggar

Ett äktenskap relation

Ett äktenskap relation, säger de, är en kombination av sött och surt. Så förvänta er inte att du alltid kommer att vara på smekmånad och leva lyckligt när du gifter dig. Även den mest perfekta paret kan ha negativa äktenskap möten. Oavsett situation du kommer att möta eller står inför just nu, kan du letar efter äktenskap hjälp hjälpa dig.

Men många människor är så skäms för att söka en äktenskapsrådgivare råd. Så, för att hålla ditt privatliv, kan du söka hjälp för ditt äktenskap relation från forum, bloggar på nätet, chattar eller ens böcker. Eftersom du redan är här i cyberrymden, vi arbetar endast med forum och bloggar - de vanligaste formerna av online-delning av tankar och idéer.

Hur att hitta forum äktenskap hjälp och bloggar. Ett äktenskap relation.
Hur att hitta forum äktenskap hjälp och bloggar. Ett äktenskap relation.

Här är några bloggar och forum webbplatser som du hittar hjälp för ditt äktenskap:

  • Way2hope familj och livet hjälp - Denna webbplats inte bara fokusera på att hjälpa dig med din relation med din make, men din relation med hela din familj. Några ämnen hanteras här är pengar problem, frågor äktenskap, allvarliga sjukdomar, äldreomsorg, ätstörningar, missbruk och psykisk hälsa. Du hittar svar från webbplatsens blogginlägg eller forum där olika medlemmar ger råd.
  • Projekt lyckligt - som webbplatsen säger, "Eftersom livet efter att jag gör är inte alltid charmig." Kanske, var författare en lyckligt någonsin-efter fläkt och vill fortfarande ha henne och andra kvinnor är lyckligt. I Alisa blogg, kommer du att hitta olika poster om de vanliga problemen med ett gift par och hur du löser dem. Posterna är också mycket praktiskt som "Hur man kan stoppa slåss om hushållsarbete" och "Hur Recession-Proof ditt äktenskap."
  • Äktenskap Hjälp & hemligheter - Tanken med denna blogg är nästan identisk med den i projektet Happily Ever After webbplats. Den enda skillnaden är att blogginlägg skrivs av olika författare. Detta omfattar fortfarande personliga plus professionell syn gemensamma äktenskap problem såsom problem med pengar, som söker ett äktenskap kommunalråd, och mycket mer.
  • Katolska äktenskap - Även om du inte är en katolik, kommer du att uppskatta äktenskap råd på den här webbplatsen. Naturligtvis fokuserar webbplatsens råd om vad Bibeln säger om äktenskap, hjälpa katolska och även icke-katolska par att bilda sina relationer baserade på Guds vilja.
  • Snacka om äktenskapet - Om du vill ha rena forum, så ska du gå till den här webbplatsen. Snacka om äktenskap är som en samling av diskussioner av olika människor i olika trosuppfattningar, kulturer och religioner, talar om äktenskapet.
  • Äktenskap byggare - Här kan du ge några insikter och råd om olika äktenskap problem. Du kan också skicka frågor rörande äktenskap och få svar från hundratals sina medlemmar.

Egentligen kommer det att bli hårt arbete innan du kan fira åtminstone ditt jubileum silverbröllop. Många prövningar och problem kommer din väg som kan hota din familjs solidaritet. Kom ihåg att du kan använda Internet för att få insikt om äktenskapet genom friska äktenskap bloggar, chattar, forum och elektroniska böcker.