E2y

Hur att hitta en plats att vandra med din hund

Den som sa att det bästa i livet är gratis förmodligen tänker de gånger när han var bara ute avkoppling och promenader med hunden. Vandra med hunden är ett bra sätt att hålla dig själv - och din lilla bästa vän - frisk, det är en stor bindning tillfälle, plus att du skulle få chansen att njuta av naturen också. Om du letar efter den bästa platsen att vandra med din hund, här är några riktlinjer att komma ihåg:

  • Tänk bekvämlighet. Om du funderar på vandring som en del av en regelbunden rutin med din hund, är det bäst att du väljer en plats att vandra som är nära hemmet. Om du är ny i ditt närområde, ta dig tid att spana efter ett gynnsamt rutt. Några av de faktorer att tänka på när man väljer en rutt innehålla följande: det ska vara väl upplyst, bör i backen vara anpassad till kondition på din hund (och din) bör området vara säkra (speciellt om du är överväger vandring på natten), och omgivningen borde vara trevligt att titta på, liksom. Du kan också ringa upp din granne och be om hans rekommendationer.
  • Vet de vanliga preferenser hundar. Om du funderar mer att resa till en plats så att du kan ha en speciell vandring expedition med din hund, vet att de vanliga valen är stränder, vandringsleder och parker staten. När du väljer att vandra i en state park, se till att du har informerats om reglerna för promenader husdjur. Till exempel, de flesta bilsemester tillåter hundar endast på platser där bilar kan gå också. Om du väljer att vandra med din hund på en strand, se till att du tittar på din hund hela tiden, för de har en tendens att marschera ända fram till vattnet.
  • Tänk på konditionen, liksom säkerheten, på din hund. Om din hund är överviktig och inte som tidigare fysisk aktivitet, kanske du vill gå honom runt kvarteret först och sedan gradvis förlänga dessa vandringar tills han bygger upp sin uthållighet. Kom ihåg att utsätta din hund till ett utmanande vandringsled kan visa sig vara skadliga för honom. Du bör också undvika rutter som kan ha potentiella hot mot din hund, såsom ormar. Slutligen är det en bra idé att välja en rutt som har tillräcklig skugga, för att förhindra att din hunds uttorkning och överexponering för solen.
  • Vet vad de ska ta under en vandring med din hund, är det bra för dig att få följande:. Vatten för dig själv och din hund, en hopfällbar vattenskål (för din hund), en kompass, en del hundgodis, några trail mix för själv, och en karta över området. I nödsituationer, bör du också en bild av din hund (om han försvinner), en grundläggande första hjälpen kit, ett extra koppel och halsband, och om det är vinter, vissa hund tossor. Du bör också slather på en massa solkräm, och kom ihåg att ta med en påse att plocka upp efter din hund om han bajsar.

Hur att hitta en plats att vandra med din hund. Vet de vanliga preferenser hundar.
Hur att hitta en plats att vandra med din hund. Vet de vanliga preferenser hundar.

Att hitta en plats att vandra med din hund behöver inte vara en motgång, och gärna utforska några nya linjer med din hund för lite av mångfald och en potential för nya äventyr. Lycka till!