E2y

Hur att hitta en barnvakt

Lämnar dina barn i händerna på någon som du inte känner kan vara en mycket nervewracking upplevelse. Dock kommer det troligen komma en tid när en förälder, kommer du att hitta dig själv söker efter en ny barnvakt. Vare sig det är en övergång till en ny stad, eller din gamla barnvakt går vidare till högskola eller ett heltidsjobb, måste du börja söka efter en ny barnvakt.

  1. Var ska du börja Ibland vet var man ska börja kan vara den svåraste delen av sökandet. Många gånger en barnvakt som anges till dig av vänner redan helt bokade med samma vänner. Många kommuner erbjuder barnpassning certifiering kurser. Kontakta dessa grupper för att se om det finns ett sätt du kan komma i kontakt med sina nyutexaminerade. Detta är ett bra sätt att hitta sitters som är ansvarig och seriös om nivån på den vård de ger till barnen de tittar.
  2. Gymnasiet och högskolor gymnasier och högskolor är en annan stor resurs. Se om några lokala skolor har ett jobb ombord där du kan lägga upp en annons söker en barnvakt. Många ansvariga studenter finns tillgängliga för att arbeta kvällar och helger och är glad för en chans att hitta en stadig inkomstkälla. Bara vara säker på att när du lägger din flyer / bulletin, du är tydlig med vad du vill. Behöver barnvakten att ha en bil? Kunna laga mat? Vara inom ett visst åldersintervall? Att vara specifik på framsidan hjälper dig att begränsa kandidater från början.
  3. Annonser Annonser är en annan bra resurs. Många lokaltidningar har en sektion inom sina platsannonser för människor som erbjuder olika tjänster. Barnomsorg är oftast mycket populär i det avsnittet. En online klassificeras som Craigs List är också ett bra ställe att leta. När du kontaktar någon från ett sådant offentligt forum, vara försiktig. Screen Alla kandidater från dessa källor mycket noga via telefon innan berätta var du bor eller ge dem någon personlig information. När du har några kandidater som du tycker bra om, nästa steg är att inrätta ett ansikte mot ansikte intervju. Det är bäst att göra detta i ditt hem så att du kan låta kandidaterna uppfyller era barn och alla husdjur du kan ha, liksom att se layouten av ditt hem för första gången.
  4. Intervjun Intervjun är din enda chans att få all den information du vill ha från en person innan du anlitar henne att vara din barnvakt. Du vill vara säker på att du är väl förberedd för att få vad du behöver, och inte glömma några viktiga punkter. Var noga med att ha papper och penna praktiskt med en lista på alla dina frågor. Detta gör att du inte kommer att glömma några viktiga frågor. Med detta i åtanke, finns det några områden som du bör vara säker på att täcka.
    • Dokumentation Om din potentiella barnvakt påstår sig vara HLR-certifierade, be att få se intyg. Detta gäller alla barnvakt kurser hon hävdar certifiering i också. Om barnvakten är någon som kommer att köra dina barn överallt, vara säker på att se henne giltigt körkort. Detta kommer också att ge dig en chans att validera hennes adress.
    • Frågor vara beväpnad med en bra lista med frågor att ställa dina potentiella barnvakt. Om du förväntar henne att göra måltider eller mellanmål, fråga henne vilken nivå av livsmedel hon är bekväm med. Fråga henne vad hennes hållning på disciplin är. Uppmuntra henne att dela idéer hantverk projekt med dig. Var noga med att täcka alla områden av personlig betydelse för dig. Om du är vegetarian, åtgärda det. Om du inte tillåter TV eller tv-spel, vara tydlig. Har vänner och familj hjälper dig att komma med frågor att ställa - they'll hjälpa dig att fylla i vad du kan ha missat.

    • Bakgrund kolla Man ​​kan aldrig vara nog försiktig om vem de lämnar sina barn med. Om dina barn kommer att tillbringa mycket tid med någon, är det inte orimligt att ta alla tillgängliga aveny för att se till att personen är så säker som möjligt. En av dessa vägar är en juridisk bakgrund check. För att få en bakgrund kontroll, behöver du personens fullständiga namn, adress, personnummer och skriftligt tillstånd. Även om detta kan tyckas vara en hel del att fråga, det är inte över gränsen. Den som är värt att lämna dina barn med kommer att förstå att du vill vara så säker som möjligt. Det finns många webbplatser som erbjuder bakgrundskontroller tjänster, och brukar kosta runt 5€ att köra en check. De flesta statliga myndigheternas webbplatser har en länk till sådana tjänster. I denna anda, kan du också göra din egen informella säkerhetsprövning. Ange den sökandes namn till sajter som MySpace och Facebook. Googla dem också. Dessa är vanliga sätt att många företag nu använder för att kolla på potentiella medarbetare. Du skulle bli förvånad över vad folk kommer att sätta på deras MySpace-sidor, som är ett offentligt forum.

Framför allt, kom ihåg att lyssna på dina barn

Hur att hitta en barnvakt. Gymnasiet och högskolor.
Hur att hitta en barnvakt. Gymnasiet och högskolor.

Framför allt, kom ihåg att lyssna på dina barn. Ibland har barn det bästa intuition av oss alla. Titta på hur dina barn reagerar på varje av de potentiella sitters du möter med. Om du slits mellan kandidaterna, fråga dem om deras synpunkter. När allt är det de som måste vara ensam med denna person i slutändan.