E2y

Hur att hedra föräldrar i bröllop inbjudningar

Utan dina föräldrar att du inte skulle vara här så det är ett måste för att visa respekt för de två personer som hjälpte forma dig till den person du är nu. Nu när du är alla vuxit upp och få spände, och kanske inte får se dina föräldrar så mycket, hedra dina föräldrar i ditt bröllop inbjudan kommer att visa hur mycket du vårdar dem.

  • Var tydlig och bekräfta vem som kommer att vara värd för bröllopet. När namnen skickas för utskrift, då den är inställd för utskrift och du inte vill göra ett dyrt misstag med felaktiga antaganden. Vem det är värd att tas först på inbjudan och normalt är det dina föräldrar (och föräldrarna till din soon-to-be-make i vissa fall). Om du och din brud eller brudgum finansierar händelsen själva, kan du sätta fullständiga namnen på dina föräldrar och märka dem "föräldrar."

Här är ett exempel på hur man kan ta itu med om båda föräldrarna är värd viktig händelse:

Mr och Mrs Anthony John Stark
begära att hedra din närvaro
vid förbindelsen av deras dotter
Marie Danielle
och
Mr John Carl Lionel
son
Mr och Mrs Mark Maurice Robinson
på fredag, den tredje i mars
tjugohundratio
klockan tre
Church of Mount Carmel
324 South Abbey Road
Madison, New Jersey

Hur att hedra föräldrar i bröllop inbjudningar. Var tydlig och bekräfta vem som kommer att vara värd för bröllopet.
Hur att hedra föräldrar i bröllop inbjudningar. Var tydlig och bekräfta vem som kommer att vara värd för bröllopet.

  • Även om föräldrarna inte finansierar bröllopet inkluderar dem genom att sätta sina namn under sitt barns namn. Till exempel, state "Dave Mustaine, son till Mr och Mrs Don Mustaine."
  • Fråga dina föräldrar hur de vill behandlas. Föräldrar får gärna prefixet deras namn med vissa titlar som de har tjänat som "Atty." eller "Dr" Det är av yttersta vikt att veta hur de tycker om att inkludera eller exkludera en styvförälder. I vissa fall är det bra och i andra omständigheter är det inte. Om föräldrarna är skilda och omgift, kanske du vill ta upp en förändring av civilstånd på inbjudan som behövs.
  • Om en förälder har gått bort, sedan använda namnet på den förälder som lever.
  • Innan hastigt gå till din inbjudan skrivare eller skicka ut namnen till ditt bröllop planerare, se till att dubbelkolla stavningen av dina föräldrars namn tillsammans med alla andras namn.
  • Ge båda föräldrarna ett utkast kopia av bröllopsinbjudan. Detta ger dem friheten att gå över titlar, placering av deras namn etc. Om någonsin något är en miss, kan de berätta genast eftersom du kan vara för upptagen och kan eventuellt förbise fel. Det är bra att ha flera par ögon att upptäcka misstag och korrigeringar.


Med andra angelägna frågor som mat

Med andra angelägna frågor som mat, dryck och plats preparat, bekräftar gäster och slutföra klänning och smoking, är det sista du vill oroa dig innan dyrbara dag något liknande ditt bröllop inbjudan. Skaffa utformning och innehåll i ditt bröllop inbjudan överstökat så fort som möjligt är en börda av din axel. Detta bör slutföras och slutade tidigt också så de personer du vill finns på din bröllopsdag få inbjudan omgående.