E2y

Hur att fästa bandet till en namnbricka

Namnetiketter kan fästas på en person som använder dubbelhäftande tejp eller ett stift. Du kan också använda en snodd så namnet taggen kan bäras runt halsen. Ett billigare alternativ till snodden använder ett band att hänga namnbricka.

Stegen i att fästa ett band till en namnbricka måste börja med att göra namnet taggen själv. Här är de material och instruktioner för detta projekt.

Hur att fästa bandet till en namnbricka. S väljer färg och design av bandet.
Hur att fästa bandet till en namnbricka. S väljer färg och design av bandet.

Material

  • Cardstock för namnskyltar eller taggar bagage med klar plast för skär
  • Markörer
  • Ribbons
  • Sax
  • Handhållna enda hål (företrädesvis en slot punch)

Instruktioner

  • S väljer färg och design av bandet. Bandet färg och design bör matcha temat för evenemanget. Bredden på bandet bör vara tillräckligt för att få igenom hålet på namnbricka. Köp nog band för alla namnskyltar. Kom ihåg att bandet kommer att användas som en snodd att hänga namnetiketten runt halsen.
  • Samla ditt material. Köp ditt material från skolmaterial butik, hantverk butik eller bagageförvaring (om du använder ett bagage tag). Du borde ha känt märker, markörer, band, ett par vassa saxar och en enda hålslag. Du skulle vilja använda en enda punch slot hålet snarare än den traditionella runda hål. Facket hålslag används för ID-kort och emblem så en snodd kan lätt passa genom hålet.
  • Skapa din namnbricka. Om du väljer att inte använda en tydlig bagage tag, gör dina namnlappar ur studien rektangulära bitar av kartong. Du kan använda en skrivare för att skriva ut namnen på gästerna eller deltagare eller helt enkelt använda en markör för att skriva ner namnen. Se till att slå hål på toppen där du kommer in bandet om du inte använder en bagage-tagg.
  • Förbered banden. Skär banden med hjälp av ett par av vass sax. Standard nyckelband för ID-kort är mellan 32 inches och 36 inches. Eftersom du använder band som behöver knytas på baksidan av halsen, bör du göra längden längre, säger 40 inches åtminstone. Du kan alltid klippa överskottet senare.
  • Montera namnbrickor med banden. När namnskyltar har namn och hål på dem, kan du bifoga redan banden till varje avslutad namnbricka. Om du har ett bagage tagg som redan har ett avlånga hål på klar plast, enkelt infoga namnet taggen själv i klar plast trä därefter snittet bandet genom spåret. Annars, se till att namnet tagg har ett hål för bandet. Sätt in bandet genom hålet. Dra bandet tills dess mittpunkt är i linje med hålet. Nu är din namnbricka är redo att bäras av gästen. Helt enkelt knyta band runt gästens hals.


För evenemang och fester

För evenemang och fester, namnbrickor är bra, särskilt om deltagarna inte känner varandra. De namnetiketter kommer att göra introduktioner för varje person. Använda stift eller lim för att fästa namnet taggen till en persons kläder kan förstöra kläder. Ett bättre sätt att bära en namnbricka är att hänga den runt halsen. Istället för att använda en lina, kan du använda ett band som matchar temat för festen. Det är ett billigare men effektivt alternativ att bära en namnbricka.