E2y

Hur att donera pengar till minne av en hund

En av de mest kreativa saker som du kan göra för att hedra minnet av din avlidne hund är genom att skänka pengar i hans namn och minne. Det finns olika välgörenhetsorganisationer som du kan ge pengar till på uppdrag av din älskade pooch. Institutioner som gynnar andra hundar eller hundägare kan ingå i din lista över välgörenhetsorganisationer att donera pengar till. Folk kommer att lära känna din hund och du får hjälpa fler människor i processen.

Hur att donera pengar till minne av en hund. Bestäm din donation budget.
Hur att donera pengar till minne av en hund. Bestäm din donation budget.

  1. Bestäm din donation budget. Innan ens skur Internet eller din ort för organisationer som kommer att acceptera donationer i uppdrag av din långa borta lurviga vän, måste du först avgöra och besluta om en budget. Titta på din ekonomi och besluta om en siffra som du kan leva utan. Kom ihåg att även en liten mängd kan räcka långt. Så, om du har ont om kontanter, kan du välja att ge lite nu och mer när din ekonomiska situation blir bättre. Du kan även besluta om en månatlig donation budget där du kan ge en procentsats av din månadsinkomst till den välgörenhetsorganisation. Vissa organisationer erbjuder även ett sätt för dig att skicka donationer på avbetalningar eller med jämna mellanrum för att stödja en mindre privilegierad barn du har antagit eller sponsrade. I varje fall bestämma din budget och finansiella förmåga.
  2. Sök efter en välgörenhetsorganisation institution eller organisation. Internet är en stor stor databas med information om hundratals och tusentals organisation som hjälper människor i nöd. Sök på Internet och göra en lista över organisationer där pengarna kunde göra nytta i din hunds namn. Några av de populära alternativen är Världshälsoorganisationen, Röda Korset, och Helen Keller stiftelsen. Vissa organisationer som Compassion International, World Vision, och UNICEF ger dig ett sätt att hjälpa andra människor genom att adoptera barn i ett land i tredje världen och stödja hans utbildning, näring och social utveckling ekonomiskt. Dessa är några av de populära organisationer som du kan titta in. Din ort och närliggande områden kan ha institutioner där dina pengar kan komma till god användning också. En gemenskap klinik, allaktivitetshus, eller ungdoms-och idrottsanläggning kan vara stora organisationer och institutioner som man kan förstärka med några av dina välbehövlig pengar samt.
  3. Sök efter en djurskyddsförening. Om du anser att det bästa sättet att skänka pengar i din hunds namn är att hjälpa organisationer som hjälper andra djur söka på Internet eller din kommun för organisationer som fokuserar på djurens välbefinnande och skötsel. Du kan hitta ett antal organisationer som fokuserar på djurvård så se till att du spridning rikedomen runt. Se till att låta dem veta att den gjorda donationen är namnet på din avlidne husdjur.
  4. Välj en metod att donera. Beroende på de organisationer som du vill donera till, måste du välja en metod för att skicka kontanter till dem. Betalning lägen via Internet transaktioner kan kräva ett kreditkort eller bankkonto online. Du kan välja att skicka en check via post eller bud om du känner att det är säkrare här sättet. Vissa människor föredrar en direkt bank insättning för att säkerställa att donationen mottas snabbt och säkert.

När du gör betalningen

När du gör betalningen, kommer organisationen frågar dig i vilken namnet på certifiering eller bekräftelse kommer att göras. Du kan ha dem skriva din hunds namn eller du kan avböja bekräftelsen helt. Hursomhelst, är donationen gjorts speciellt för dig eftersom du gjorde det med din älskade och dyrbara husdjur i åtanke.