E2y

Hur att dekorera en bröllopsfest med tyg

En bröllopsfest är inte bara ett bröllop viktigt att äta

En bröllopsfest är inte bara ett bröllop viktigt att äta, dansa och träffa gästerna. Det är också en plats som måste visa upp passion, romantik och värme inte bara för gäster utan också för nygift par, alltför. Men hur kan du förvandla en enkel hall eller en grön gård till något perfekt för mottagning? Tack till tyg. Med din fantasi och kreativitet, kan ett bröllop mottagning förvandlas till vara på topp. Läs på och lär dig hur du kan inreda en mottagning med ett tyg.

  • Tak. En riktig pjäs av tyg kan skapa en magnifik dekoration i taket. Förbered material som häftklamrar, cup krokar, och nubb. Dessa saker kommer att hjälpa dig att fästa bitar av tyg på taket. Börja ordna och säkra tyget i hjärtat av taket eller ljuskronan. Lägg så mycket tyg som du kan klämma på startpunkten. Sedan säkra tyget tillräckligt väl när den når väggen. För en effekt av ett mjukt sken bakom tyget, tillsätt vita julbelysningen bakom det.
  • Servettringar. Genomför ett litet projekt att göra servettringar i linje med mottagningen temat dekorera med tyg. Vad du behöver här är toalettpapper rullar och opaka material tyg. Skär rullen i tre och bifoga en rätt storlek tyg i vart och ett av dem med hantverk lim. Se till att tyget matchar temat i receptionen eller arrangemangen i tabellen. Lägg utsmyckningar i servettringar såsom ett gem eller en juvel.
  • Stolar. Få ett tyg som matchar färgen på bröllopet. Varje bit av tyget måste skäras på omkring fyra eller fem meter i längd. Använd denna bit tyg att knyta runt stolens rygg i en stil som en båge. För ordförandena för par, spela på olika färger av tyg för att göra det skiljer sig från resten. Istället för att göra en båge, knyt en knut i stolarna 'tillbaka och överväga att lägga några färska blommor för att få dem att verka mer speciell.
  • Bord. Täck borden med tyg för att ge dem en mer inbjudande överklagande. Tyget kommer också att göra en bra löpare för vissa tabeller i receptionen som de tjänstgör tabeller, gåva tabellen, och tårta bord. När du gör designen, använd en nål för att hålla konstruktionen och tyget på plats. Var kreativ om att dölja de nålas områden genom att täcka dem med blommor eller lägga till en båge.
  • Dörröppningar. Dekorera dörröppningar och valv i receptionen med tyget genom att skissera båda sidor av bågen eller dörröppningen. Liksom andra textila projekt i receptionen, kan pilbågar, blommor och grönska hjälper bäst du täcker nålas delar av konstruktionen.
  • Väggar. Väggarna i receptionen inklusive tråkiga eller fula utrymmen kan döljas med tyg. Låt tyget falla i paneler från toppen. Se till att färgen på tyget är inte bort från resten av design och färg av mottagandet.


Tyg kan ta in färger och texturer i receptionen

Hur att dekorera en bröllopsfest med tyg. En bröllopsfest är inte bara ett bröllop viktigt att äta.
Hur att dekorera en bröllopsfest med tyg. En bröllopsfest är inte bara ett bröllop viktigt att äta.

Tyg kan ta in färger och texturer i receptionen. Det är det som gör det till ett utmärkt material för att dekorera alla bröllopsfesten. Med rätt spel av tyger och färger, kommer en bröllopsfest välkomnar par, familj och gäster med grace och romantik.