E2y

Hur att dekorera en bil för ett bröllop

Bröllop är inte bara om brudens klänning eller brudgummens kostym

Bröllop är inte bara om brudens klänning eller brudgummens kostym. Bröllopet bilen är lika viktig som alla andra detaljer som kommer med ett bröllop paket. Expectedly nygifta vill rida en speciell bil efter vigseln och mottagning är över. Ridning i sin flyktbil är en symbol för starten av deras nya liv tillsammans, därför gör den här bilen speciell genom att dekorera det fint kan lägga till glädje för den stjärnklara eyed paret.

Hur att dekorera en bil för ett bröllop. Vet vad bruden och brudgummen vill med sitt bröllop bil.
Hur att dekorera en bil för ett bröllop. Vet vad bruden och brudgummen vill med sitt bröllop bil.

Det är oftast den bästa mannen (med viss hjälp från brudtärna) som är ansvarig för att dekorera bröllop bil. Här är tips på dekorera en bil för ett bröllop:

  • Vet vad bruden och brudgummen vill med sitt bröllop bil. Vissa par föredrar en enkel "Just Married" skylt dinglar längst bak i bilen med vissa bullriga burkar och tomglas fäst på baksidan. Det finns nygifta också som vill ha mer romantik i deras bröllop bil och kommer att vara nöjd med blommor och band pryder sin flyktbil. Oavsett stil paret vill ha sin bil för att vara - bör följas.
  • Skriv "Just Married" på vindrutan på baksidan av bilen med en tvättbar markör. Du kan skriva den första namnen på paret och dagen för bröllopet och bifoga skrifter i en stor cirkel. Om du inte vill att direkt använda vindrutan, kan du klottra orden på en bit tyg eller kartong. Dash det med några dekorativa föremål såsom band och falska stenar eller en brudslöja.
  • Bifoga en skrällande punkt vid den bakre delen av bilen. Gamla skor, sandaler, tofflor eller någon form av skor kan också läggas på den bakre delen av bilen. Dessa poster sägs shoo bort onda andar och ta in lycka till de nygifta.
  • Vara lite stygg genom hängning boxershorts, behå eller sladdrigt flickans nattkläder på baksidan stötfångaren. Men om bruden är ganska konservativ, avstå från att göra detta trick eftersom det kan genera henne och hon kommer inte att njuta av det hela alls.
  • Täck bil med olika färger av ballonger att fordonet knappast kan ses. När bruden och brudgummen komma ut genom dörren, släpper ballongerna på en gång för att avslöja bröllop bil. Eller bara lämna ballongerna och låta paret pop dem en efter en för att dem att komma in i bilen.
  • Drapera bilen med band eller silkespapper så att det visas som en inslagna mumie. Paret då kommer att bli tvungna att ta bort wraps innan de kan gå ombord på bilen. Banden kommer att flyga hela vägen medan de nygifta skynda iväg till sin smekmånad. Cute!
  • Överraska paret med ett färgglatt inredda limousine. Täck bilen med färgade rakkräm eller såpvatten. Men se till att använda en vattenbaserad ämnet så att inte skada billack.
  • Rita en stor röd eller rosa hjärta över taket till vindskydd (fram och bak) på bilen. Bifoga en stor ballong i mitten av bilens tak med orden "Just Married" tryckt på den.


Dekorera en bil för ett bröllop kommer med en hel del spännande särskilt när du ser den glädje på parets ansiktsuttryck när de ser sin speciella bil. Varnas dock att i dekorera ett bröllop bil, det material du använder är säkra och inte skadar kroppen i bilen.