E2y

Hur att bryta upp en lång sträcka relation

Miljö påverkar i hög grad styrkan i en relation

Miljö påverkar i hög grad styrkan i en relation. De flesta människor föredrar att bo på ett ställe med sina nära och kära. Men vissa människor väljer att ha nära och kära som befinner sig några miles över hela världen. Långväga relationer är bra om båda parter är villiga att kommunicera och hålla relationen växa. Men vad kommer att hända om en av parterna inte gör sin del? Sannerligen, uppköp i långväga relationer är oundvikliga. Om du är en av dem som vill göra bryta upp, här är några saker att tänka på:

Vara enkel

Vara enkelt. Du är inte bara att skada din partner om du kommer att förlänga processen. Du kommer också att skada dig själv. Om du vet att det inte finns något annat sätt att hålla relationen avsluta det. Det finns inget sådant som en mild bryta upp. Inget belopp av ord eller gester kan läka någon hjärtesorg. Låt bortgången av år läka alla skador. Allt du behöver göra är att berätta vad du vill utan återvändo.

Hur att bryta upp en lång sträcka relation. Hämta och ta bort alla bindväv objekt.
Hur att bryta upp en lång sträcka relation. Hämta och ta bort alla bindväv objekt.

Var uppriktig. Det bästa du kan göra för din partner vill säga de verkliga orsakerna till att bryta upp. Aldrig någonsin, använd "distans" som skäl. För det första, vet du att det kommer att finnas ett stort avstånd när du startade relationen. Gör inte väva tusen strängar av ursäkter. Du bara lurar dig själv. Var ärlig med din partner och vara ärlig mot dig själv.

Hämta och ta bort alla bindväv objekt

Hämta och ta bort alla bindväv objekt. Se till att din partner har skickat tillbaka alla objekt som kan påminna om ditt förhållande. Du kan också ge honom valet att kasta eller förstöra den själv. Det bästa sättet att hjälpa din partner att glömma dig är att ta bort allt som kan påminna honom om dig. Du bör också göra samma sak. Du bör vara den första att stoppa alla anslutningar oavsett om de är e-post, chattar, eller bokstäver.

Fråga inte honom att vara din vän

Fråga inte honom att vara din vän. Detta är det värsta som man kan göra under en bryta upp. Detta kan minska din skuld ränta men detta kommer bara förlänga smärtsamma dilemma din partner. Hur kan han glömma dig om du kommer att vara vänner? Hur kan han glömma känslan när du håller på att vårda? Hur kan han gå vidare om du är kvar? Att vara vän med honom är bra, men först måste du lämna honom ensam. Låt honom tro och gå vidare med sitt liv. Som tiden tillåter, kommer du att vara vänner.

Prata med honom. Med hjälp av modern teknik, kan du alltid göra ett videosamtal med honom. Du har ansvar för att visa honom hur du har omhuldade relationen. Detta är det bästa sättet att visa honom att du är uppriktig. Prata med honom som om du talar "live". Visa dina känslor. Använd icke-verbala insatser för att kommunicera ett budskap på ett effektivt sätt. Detta sätt kommer att bidra till att minska smärtan av din partner.

Miljö påverkar i hög grad styrkan i en relation. Fråga inte honom att vara din vän.
Miljö påverkar i hög grad styrkan i en relation. Fråga inte honom att vara din vän.

Relationer blir sköra med tiden. Samma regel gäller med långa relationer. Du vet aldrig förrän när en person är villig att anstränga för en relation. Du vet inte "utgångsdatum" av lycka med någon som är på en avlägsen plats. Om du kommer till den punkt att vilja avsluta en relation, om du planerar att bryta upp med någon, kommer de ovan angivna tips hjälper dig att göra det på enklast möjliga sätt.