E2y

Glömmer någon i 8 steg: laga ett brustet hjärta

Få tips för att komma över en bryta upp

Romantiska relationer kan verkligen komplicerat och kan även sluta med en dålig upplösning. Det värsta med dessa "sorgliga slut" är att åtminstone ett hjärta hamnar bruten. Komma över en bryta upp kan vara tufft. Ibland är det även svårt för båda parter - trots allt, att bryta upp är inte lätt att göra. Det gör ont att kasta bort din berättelse med någon - alla goda minnen och drömmar och planer du två hade för framtiden. Laga ett brustet hjärta tar tid och tålamod. Men du måste inse att ditt hjärta är bruten. Det spelar ingen roll om du önskar saker kunde vara annorlunda eller om du ens ångra något du gjorde. Det spelar ingen roll om du tror att du inte borde ha blivit att syssla med den personen eller om du är arg och söker hämnd. Faktum är: Ditt hjärta är trasig Denna relation råd kan hjälpa!.

Glömmer någon i 8 steg: laga ett brustet hjärta. Ditt hjärta är trasig.
Glömmer någon i 8 steg: laga ett brustet hjärta. Ditt hjärta är trasig.

Även om det enda du vill göra är att vinna din partner tillbaka - och förresten, om du är intresserad av att göra detta då jag starkt rekommendera The magi att göra upp - när ett förhållande är verkligen över, är det dags att börja läkningsprocessen.

Så nu vad? Är ni sitta och gråta för resten av ditt liv eller tänker ni göra något? Var det slutar ditt fel eller är du inte det att skylla? Är det något du kan göra för att åtgärda det? Är det något du bör stanna upp och tänka så att du kan agera på ett bättre sätt nästa gång "omgången? Är laga ett brustet hjärta ens möjligt? Naturligtvis är det! Komma över en bryta upp är möjlig. Det finns många saker du kan göra för att läka ett brustet hjärta! Och det bästa är: Det beror på dig! Så här glömma någon i 8 steg.

Steg 1

Ropa ut allt du har att gråta över! När vi blir skadad, det är normalt (och bra) att gråta. Tro aldrig att du är svag för att gråta och inte känner sig generad på grund av det! Det är normalt och det är bra! När du gråter, låta dig gå på en del av din ilska och sårad så att du kan känna mindre tungt. Du kan låsa dig i ett rum, om du vill, och sätta på lite sorglig musik ... men låt dig känna smärta och gråter så att du kan släppa det. Det viktigaste här är: Bli av med smärtan! Bara låta henne gå!

Steg 2

Få upptagen! När du försöker att få någon ur huvudet, måste du lägga andra saker i den. Med andra ord ... get busy! Det spelar ingen roll hur, behöver du bara bli distraherad. Gå till en film, titta på en pjäs, resor. Det spelar ingen roll vad du ska göra - det viktiga är att hitta något att göra. Hitta en hobby, hitta något du gillar att göra, något att hålla dig sysselsatt. Om ditt sinne är upptagen, det har inte tid eller utrymme att tänka på den person du försöker glömma.

Steg 3

Spendera lite tid med dina vänner. Vänner är alltid bra att ha i denna typ av situation! Vänner kan få dig att må bra om dig själv och få dig distraherad väldigt lätt. De kommer säkert att få dig att skratta och få dig att se att du är långt viktigare än du tror! Den enda varningen är: Be dem att inte tala om den person du försöker glömma. Om de börjar föra ämnet upp i varje konversation, kommer du inte att kunna glömma, och istället för att göra dig att skratta, kommer de att få dig att gråta. Så vara ärlig och be dem att inte prata om det!

Steg 4

Få tips för att komma över en bryta upp. The magi att göra upp.
Få tips för att komma över en bryta upp. The magi att göra upp.

Undvik personen! Försök att inte gå till platser du vet att du kan träffa den personen. När du försöker att glömma någon och ni två fortsätta att se varandra, kan det vara ännu svårare att komma över det. Om du träffar honom / henne någonstans, vara artig, men hitta en ursäkt för att gå iväg så fort du kan! Om du arbetar eller studerar med honom / henne, och du kan inte undvika att se honom / henne, bara försök att inte se och inte prata för mycket. Bara vara försiktig och hålla upptagen hela tiden så att du inte kommer att ha ursäkter för att titta på honom / henne eller att chatta.

Steg 5

Gå ut och se några olika ansikten! Att vara hemma ger dig mer tid att tänka på relationen, vilket gör processen med att arbeta fram till slutet av detta förhållande ännu svårare. Så även om du inte känner dig upphetsad eller du är på dåligt humör, bara sätta på dina bästa kläder, bästa skor, bästa leende, ringa några vänner och gå någonstans trevligt där du kan dansa, dricka, lyssna på lite musik. Och det viktigaste: Se några olika ansikten! När du går ut, du märker att den person du försöker att glömma är inte den enda som har fått ett perfekt leende och en fantastisk röst ... tack gode Gud, det finns andra intressanta människor i världen!

Steg 6

Undvik alla slags romantisk sak! Om du försöker att glömma någon, skulle du bättre att inte titta på romantiska filmer eller lyssna på romantiska sånger ... det känns dåligt och du kommer säkert ihåg den person du försöker glömma. Det spelar ingen roll om det är en låt du älskar eller om den spelas på radion ... bara byta station eller göra något annat. Sätt på några glada sånger, dans låtar, titta på vissa komedier, filmer terror, oavsett ... du bara måste undvika den romantiska saker för nu!

Steg 7

Ta väl hand om dig själv. Kvinnor tenderar att köra för någon form av självförstörelse när de är sårad. Om vi ​​bryter upp våra perfekt relation, så vi har ingen anledning att få våra naglar gjort längre och det enda som ger oss tröst är choklad och socker. På så sätt är det enda vi gör för att bli mindre attraktiva och minskar vårt självförtroende. Så om du är sårad, bara försöker använda din smärta för dig istället för mot dig. Gå till gymmet, träna en hel del, få dina naglar och hår gjort ... göra vad du så kan du kan känna mer vacker och självsäker!

Steg 8

Acceptera processen! Du kan vara riktigt stark och det är fortfarande kommer att göra ont. Processen tar tid och du måste acceptera det. Du kan inte hoppas på att glömma i 2 dagar någon du älskat i 2 år ... och du kan inte låtsas vara stark, om du känner för att gråta. Bara möta din smärta och acceptera att det är inte lätt och det kommer att ta lite tid. När du är tålmodig med dig själv och din situation, saker tenderar att bli lättare ...


Naturligtvis glömma någon är inte lätt att göra och inte heller är det lätt förklaras på bara 8 steg. Men det finns några saker som gör processen mycket smidigare. Som jag sa, det tar tid och det är svårt men jag är säker på att du kan göra det. Det enda som är riktigt, riktigt viktigt är: Det beror på dig! Glöm aldrig det. Om du vill att glömma någon, då du kommer, det är ingen tvekan! Även om det tar lång tid, även om man måste vara riktigt stark ... du kommer att bli! I denna typ av situation vi brukar tycka att vi är mycket starkare än vad vi ger oss själva beröm för. Så tro det - tro det, ta ett djupt andetag och gå vidare! Ditt liv väntar på dig, baby!