E2y

Återuppväcka romantik i ett äktenskap: ha ett lyckligt äktenskap

Se vad som behövs för att bygga en hälsosam äktenskap

Oavsett om du försöker att behålla en hälsosam äktenskap eller funderar på att rädda ditt förhållande, återuppväcka romantik kan hjälpa till. Prova dessa framgångsrika tips för att hålla kärleken i luften. Så här återuppväcka romantik i ditt äktenskap.

  1. Ha en gång i veckan dag-natt. Lämna barnen hemma, och njuta av tid tillsammans som ett par. Håll händer, chatta, flirta och göra alla de saker du alltid velat göra ensam. Har burgare och Björn fries at the diner eller titta på en film. Försök att lämna allt tal om arbete bakom dig, slappna av och njuta.
  2. Gör en insats för att komma ihåg semester. Det är lätt att glömma födelsedagar, Alla hjärtans dag och födelsedagar när man har så mycket att gå på jobbet. Det är ännu värre när du har varit i en relation så länge att du kommer till en punkt där du inte känner dessa tillfällen frågan. Göra något annorlunda under dessa små tillfällen, det kommer att gynna relationen. Fira. Inte nog med att känslan av uppskattning spark i, har du en underbar tid.
  3. Tro på förändringar. Rutin i ett äktenskap kan vara bra och hälsosam. Tristess dock inte. Embrace förändringar i ditt liv. Gå för företaget resan du alltid undvikit bara för att du ville vara med din familj. Du kommer att inse att frånvaron gör hjärtat växa Fonder. Eller gör ett beslut om att flytta till en ny stad för ett nytt jobb. Ibland förändring är svårt men du hittar er växa tillsammans som ett gift par, och det är alltid en bra sak.
  4. Vara sexig (inte att du har glömt hur). Flirta med din significant other. Kasta huvudet bakåt och skratta åt hans skämt. Försiktigt röra sin hand som du gör. Dessa åtgärder kan tyckas subtil, men de ska få tillbaka minnen av när du dejta. Bär sexiga underkläder till sängs istället för din vanliga överdimensionerade college tee. Spraya på parfym innan rubrik ut till middag. Listan över små saker du kan göra är oändliga.
  5. Organisera en helg tillflyktsort för bara er två. Vare sig det är till NYC eller till Hawaii - lämnar alla dina bekymmer bakom sig och har en semester är det sexigaste sättet att återuppväcka romantik i er relation. Det är ännu bättre när det kommer som en överraskning. Lämna inte den romantiska champagne och drinkar bakom!
  6. Om du inte kan göra det tidigare, kalla in sjuka och tillbringa dagen tillsammans i sängen. Eller boka ett hotellrum i din stad för helgen. Har hotellet personal strö rosenblad på din säng (de flesta platser skulle gärna göra det med en avgift). Ingenting är svalare än spontanitet i en relation.

Återuppväcka romantik i ett äktenskap: ha ett lyckligt äktenskap. Ha en gång i veckan dag-natt.
Återuppväcka romantik i ett äktenskap: ha ett lyckligt äktenskap. Ha en gång i veckan dag-natt.

Detta äktenskap rådgivning kan hjälpa den kämpande och den starka äktenskap växa. Om du har en lyckligt äktenskap , var inte rädd för att fortsätta att försöka nya saker att göra ditt äktenskap starkare.